Restaurang

Bullandö krog ligger längst ut på Värmdö, på gränsen mellan inner- och ytterskärgården, vi är lika lättillgänglig från land som från sjön. Genom våra fönster och från den generösa altanen blickar man ut över den vackra skärgården. Vi ligger mitt i hjärtat av Bullandö Marina, den största hamnen på ostkusten.

Krogen är öppen från april till och med julbord.  Vi arrangerar bröllop,  högtidsfester, konferenser, kick-off och catering med båt eller bil m.m.

Hos oss njuter ni inte bara av god mat i en avstressande skärgårdsmiljö. Vi bjuder också på stimulans, av annat än smaklökarna, i form av olika uppskattade temakvällar och trubadurspelningar. Lördagskvällar mellan 22:00-24:00 erbjuds livemusik på bryggan och ibland även bryggdans. Onsdagskvällar mellan 19:00-22:00 är det gladjazz, trubadur, dragspel, akustisk musik på bryggan.  All livemusik är från midsommardagen till skolstart.

Vår idé är att erbjuda prisvärd och vällagad mat med en ny och
omfattande meny, för både lunch och middag, varje dag.

Varmt välkomna till vår soliga restaurang!

restaurangbg 

Catering

restaurangbild

Har ni ett smultronställe, vare sig det ligger på land eller på en ö längst ute i havsbandet så ordnar vi  med mottot ”Vi skräddarsyr er fest”.  Vi har 15 års erferanhet av alla möjliga cateringar i skärgården med omnejd.

Läs mer…

Konferens

Konferens-bild-cropped

Dagkonferens Välkomna att njuta en konferens med sjöutsikt och god mat. En konferansdag hos oss kan vara både innehållsrik och omväxlande om ni varvar arbetet med några intressanta aktiviteter. Lunch på balkongen, middag på båt mot city vi kan ordna de flesta arrangemang.

Läs mer…

jullemangetrans 

Om oss

Vår mat & restaurang filosofi är att:

Alltid erbjuda god, vällagad, varierad och prisvärd mat, som serveras av glad, kunnig och påläst servis – Vi använder de bästa råvarorna, som tillagas med omsorg där säsongen bestämmer vad som finns på menyn. – Erbjuda en av Skärgårdens mest omfattande dryckeslista. – Skapa en av Skärgårdens mest omtyckta och välbesökta restaurang.